ALPE D’HUEZ, EN BERETNING FRA KLUBMESTERSKABET Nicki Hauglund 23/1/2014

ATK – Indendørs klubmesterskab, en beretning

På en råkold og blæsende lørdag i Januar hvor vinteren endelig havde besluttet at give lyd fra sig. Afholdt ATK det første indendørs klubmesterskab i cykling. Stedet var Balance Club i Rødovre, udfordringen Alpe D´Huez på spinningscykler monteret med x-trainer, dagens lækkerbisken/helvede alt efter temperament hed således 13.7 km, 21 hårnåle sving, ikke det sværeste af de Franske bjerge, men helt sikkert et af de mere legendariske. Store kampe er blevet kæmpet og store stjerner er blevet knust på Alpe D´Huezs asfalt. Nu var det så vores tur!! 13 forventningsfulde ATKere næsten alle som en i matchende klubtøj, Oh yeah det var endeligt kommet, sad vi klar på cyklerne, mens Ulrik event master, gennemgik opsætningen af cyklerne. Stemningen var noget nær elektrisk, dels af spænding over den forestående tur, men nok mest på grund af at vi endelig kunne få lov til at vise klubfarverne frem, at det så var til et event gjorde det ekstra fedt. Vi så og var super skarpe alle som en, Ulrik modtog en del spørgsmål og sjovt nok var de fleste spørgsmål fra herrerne centreret omkring wattmåling på cyklerne. Hvilket affødte kommentaren at “mænd har det med watt, som kvinder har det med vægt”

Tiden blev sat igang og efter et minuts kort opvarmning, BANG 10% stigning de næste 2 km, munter snak blev hurtigt afløst af tung vejrtrækning, og blikke rettet stift mod storskærmen, som ville det at ned stirre den,ville få kilometrene til at gå lettere og hurtigere. Forholdsvis hurtigt blev en frontgruppe dannet af Nicki og Kim og efter de første 4 km, stod det klart at det var der vinderen på herrer siden skulle findes, mens Sandra stødt og roligt trak fra hos kvinderne. Lidt over halvvejs så det ud til at Nicki og Sandra havde fået slået de huller der skulle for at sikre sig sejrene i dette første klubmesterskab, nu skulle kadencen bare holdes!! Og ingen grund til at trække spændingen, Nicki og Sandra holdt hjem og sikrede sig sejrene med tiderne 59.33 og 1.16.52. Mens vi alle kæmpede os mod toppen udfyldte Ulrik rollen som vandbærer og speaker til UG og fik presset de sidste procenter ud af os. Efter alle mand og damer havde nået toppen, stod den på velfortjent kage, fra Nicki der lige er blevet far for anden gang.

Ud over de to vindere, fortjener alle der deltog en kæmpe tak og ros, det var et super arrangement og engagementet var intet mindre end verdensklasse. To deltagere skal dog fremhæves, Robert Jensen dagens wattmonster, med imponerende 282 i snit vel og mærke over 1.14.50

Sidst men absolut ikke mindst Cæcilie Melcher. Dagens fighter intet mindre!! Hun gav udtrykket “at æde sig selv” helt ny mening, det var vilje og kamp på højt plan. At kæmpe sig i mål på 1.52.04 på ren vilje er inspirerende og fortjener særligt ros, GODT KÆMPET!!

Til slut et par citater fra dagen:

Nicolai “Fuck det var hårdt, troede jeg skulle dø.. Hvornår kører vi igen??”

Rasmus “ATK bare er og bliver den fedeste Tri-klub nord for Alperne. Hold nu fast et sammenhold! Virkelig imponerende med kun 4-5 mdr på bagen”

Danielle “Det var benhårdt, men for pokker hvor var vi lækre i klubtøjet!!”

ATK på Facebook “Phew, sikke en dag! Alpe de Huez event i Balance Klub i Rødovre har trukket tænder ud, men ikke desto mindre er der FULDT hold i morgen til spinning! Ikke en ATK plads ledig”

Se DET ER SPORT!!

Hold øje med eventsiden, for det er ikke sidste gang vi har besteget bjerge i Rødovre.

Nicki Hauglund

Comments are closed.