POWERMANDENMARK 27/4-14 Jeppe Nielsen 29/4/2014

Halløj 2014 sæson – 2013 hvor blev du af? – var du alle de minutter værd med sved på panden.? Vinter og opstartwods 2014 farvel, I var modbydelige men til tider det bedste selskab for en lonesom ATK-triatlet. Skader og bekymringer I måtte lide torten at fylde mindre på denne herlige dag i toppen af herrens bærknop.

27.4.14 der skulle slås hul på 2014 første goodieback med alverdens lækker raceknas. Knap et halvt år før lød et langt duathlon stævne på dansk grund, som en hård nød, men eneste reelle gode mulighed i min sæson 2 måneder før første Ironman i år til at testen vinterens slid af. 10km løb -120km cykel – 20km løb.

Godmorgen og Halløj på ATK-kontoret kl 6 og 3 timer til race. Kroppen føltes god med en del første løbsnerver i sindet. Timerne blev investeret i mætning af væske- og foodtemplet og nerverne vinkede farvel. Solen slikkede på teglene i kolonihavehuset i Ørestaden og en svag duft af amarenokirsebær produktion fra ismejeriet bredte sig i haven. Herren var klar!

Genstart kl 9 og allerede vinket og krammet de første fra heppekoret kort før start. Tak Danielle&Martin. Sammen til start på dagen og med samme mål som mig var Rasmus Meinicke. Paul Saurbrey var klar på sprintdistancen og så sulten og tændt ud kort før den lange blev skudt af sted.

10.9.8.3.2.1 bum afsted i vilde sky ad Islands brygges solbeskinnede tærebelagte lossepladsjord. En herlig omgang af benfægteri, albuedans og olympisk spring for heste så var vi igang. Første 10km gik godt og havde som plan tænkt at en 42-43 min inkl T1 var en solid bund for ikke at tabe løbet i starten. Glem det tænkte forårsstængerne og rev mig afsted i hæsblæsende tempi. 36,35 min senere og ind i T1 til afhentning af Sorte Buddha.38min blev brugt istedet for, så tænkte at cyklen skulle have lov at blive godt varm før, den skulle have lidt mere gas. Nød en dobbelt klapper med peanutbutter lækkermås og fik den fornødne tro på, at nu kunne der lukkes lidt op. Fik hurtigt hentet lidt ind på dem som jeg lod slippe væk i madloadingen.

Ruten til cykeldelen havde jeg besøgt pænt flittigt, så ingen overraskelser at komme efter, hvilket altid giver en dejlig ro i sindet. Kom rundt på de først 41 km med gode ben og et snit på 36,9km/t. Det skulle vise sig at være en ok start og holdt stort set farten på anden runde. Vinden kom fra øst og generede nok de fleste nok til at farten blev udfordret. Efter 85-90 km begyndte jeg for første gang at tænke, når…, nu skal du grave lidt dybere. Ganske sandt lidt efter og der blev flittigt indtaget diverse vækstfremmere, stråforkortere og bindemidler for at levere sukker til templet. Virkede fornuftigt og skruede samtidig en smule ned, da 20 km tæretur begyndte at spøge:-) smid lidt pace men kom i T2 på 3t23min og med snit 35,8.

Kom ud af T2 med to Tønder spændt på anklerne, zoot racers, hvor stolte jeg jer i T1:-) sagde bærret på toppen af templet. 910eren sagde noget andet og en god løbetur på de sidste 20km kom så småt igang. Fik hurtigt taget toppen af begejstringen indtil jeg ramte Stedet, hvor nogle havde parkeret en stor fed bus med reklamer på siden for verdens sejeste triklub. Skal love for, at et heppekor i de flotte farver altid er vejen frem, når der liders og kan kun minde alle om at komme derud, når I ikke dyster og kan finde tid. Det virker!!! Og kurere alle skader, ømheder og hovedbrud. Af hjertet tak ATK!!! Kom levende i mål i tiden 1.22 og fik samlet brugt 5.24 på powerman. Tilfreds – ja det tror jeg nok du kan bandeenløvepå:-)21 plads overall og måske et kvalificeringerne halløj til VM powerman agegrouper Zofingen senere på året. Det kan tirsdagen måske løfte sløret for.

Train hard – win easy – #ATKONTOUR

Comments are closed.