ALPE D’HUEZ PART TWO Nicki Hauglund 5/4/2014

Så kom dagen for ATK’s andet x-trainer i event i Balance club.

Det var en lille sluttet skare på 10 personer (der var for en uge siden 16 tilmeldte, hvad gik der lige galt??) der satte sig til rette på cyklerne. klar til mellem en og to timers opstigning på det skønne og frygtede bjerg.

Undertegnede havde valgt at sætte sig på cykel 17 som jo var god ved mig sidste gang. Den var stadig god ved mig. dog ikke helt så meget som sidst;-)

Efter en kort introduktion til de nye deltagere, satte Ulrik tiden igang. Forholdsvis hurtigt stod det klart at kampen om bjerget endnu engang ville stå mellem Kim Lundberg og undertegnede. Kim lagde hårdt ud, det stod klart at han forsøgte at sætte mig under pres fra starten. Men lært af erfaring holdt jeg min taktik og mit pace, Alpe D’Huez kan være en led kælling:-) og hun giver ikke ved dørene. Omkring km 3-4 stykker fik jeg slået hullet og kunne derfra øge stille og roligt frem mod mål. Men super kørt af kim og godt presset.

Længere nede i feltet udspillede sig der en drabelig duel mellem Stephen og Martin, der ind på de sidste 500 meter blot havde 10 meter mellem sig.

Overalt i feltet blev der kæmpet hårdt og den gamle sandhed kom til sin ret “På et bjerg kan ingen gemme sig”

Dagen bød på to personlige rekorder gik fra 1.25.32 til 1.22.56 og Morten fra 1.31.18 til 1.19.59 fantastiske resultater. Der var også to der fik sat ny maxpuls på cyklen Martin s og Paul mener jeg det var, var begge og ramme 103% af deres maxpuls.

Må indrømme at jeg startede dagen lidt skuffet over mængden af deltagere, men sluttede eventen med et smil. Det er intet mindre en verdensklasse at mærke den opbakning der var til alle deltagere, at folk sidder max presset på cyklen og stadig har overskud til at heppe andre i mål, gør mig glad og stolt af at være en del af det her fællesskab.

Jer der endnu ikke har prøvet kræfter med X-trainer opfordres til at melde jer til når vi kører igen 11. oktober kl. 12.00 på X-trainer surprise.

Til slut en stor tak til jer der deltog i er alle vindere

Nicki “still king of the mountain”

Comments are closed.