DEBUTANT VED “HERLEV OLYMPIC” SPRINT 750:20:5 Marietta Andersen 12/5/2014

Debut på Herlev olympic 11/5. Lidt nerver på….
Preraceday: kl 19:00 Underboen spiller højt. Kl 22: underboen spiller endnu højere. Kl 00:30 underboen larmer i opgangen og tager i byen Grrrrr. kl 5:00 Underboen kommer stangstiv hjem og vælter ind i alt. GGrrrrr 4½ times søvn , det er bare ikke nok. Meeeen adrenalinen overskygger træthedsfølelsen.

Stresset check in, JA DET TAGER EN F… TIME AT BLIVE KLAR:-)
Nye svømmebriller/MASKE (testet fredag)(nothing new on raceday)
Nå vi blev skudt afsted med 20 sek mellemrum i hjortespringbadet som lignede en stor balje under et jordskælv. Hyperventilation efter 2 baner resulterede i ½ banes polocrawl det bedste jeg har lært. Resten gik fint med torsdagens nyindlærte svømmeteknik. (nothing new on race day)
T1 var dobbelt tjek op på alt, men glidende
Vejret holdt til en hyggelig cykeltur, og fik hoppet på cyklen som indøvet om lørdagen (nothing new on raceday)
T2 DET gik LIDT langsomt
Løb, ja det er jo hvad det er for mit vedkommende, men med en tur retur rute, var der en highfive fra mine superseje trivenner… Hvor var ATKlålålålå ? nåår på mallorca:-) Skal lige sige at Herlev har lavet et forsøg på at efterligne “toughest” det var satme trail run, og det har jeg ikke prøvet før… (something new on raceday)
Løber ind på en 2. plads… og har fået en feeed præmie.

Det var egentlig en OK debut. klapper mig selv på skulderen:-)

(Det er ikke min skyld at alle de RIGTIG hurtige er på mallorca eller i Islev, eller Farum.)

Comments are closed.