ISLEV TRIATHLON 11/5 Jeppe Nielsen 13/5/2014

Raceday Islev tri, lang herre sprint 0.4km svøm, 34km cykel, 6 km løb.

Ingen nerver på raceday idet løbet var først på min 2013 raceplan. Så erfaring om løbet var checket af og 2013 blev gennemført halvskadet efter 3 måneders rygtrauma. Det kunne kun gå bedre. Vejret var skidt med skidt på, men regnen tog enkelte pauser og temperaturen sneg sig op ikke gåsehudsniveau.

To ATKlåer på dagen. Morten Swimcoach Var i heat 2 ligeledes og storfavorit på svømmedelen.

Løbet blev skudt i gang og lagde mig i slipstrømmen på Morten. Holdte fint tempo bag ham men glid lidt fra på de sidste 250meters svøm. Op af vandet som 2 i heatet og i et hurtigt t1 forbi Morten. Svøm – 5.47 minut.

Sorte Buddha bed fra sig og savede først mine stænger godt møre, men 7-8km indeni cykelruten, lagde diamanterne sig på plads i blodårene og wupti max power. Hurtigt fik jeg slået et fornuftigt hul på et minut til nærmeste forfølger. Morten gled godt ned i placeringerne, selvom jeg så ham komme ud som 3 på cyklen. En større regnskylle fik fighteren frem i kroppen og ved hvert vendepunkt kunne jeg se, at forspringet lå stabilt på 1.02-1.05.minut.
Cyklen blev smidt i t2 efter 54.20 og et snit på 36,6. Var ok tilfreds trods vejr og ruten med mange vendinger og lidt snørklede overgange.

Et hurtigt skift og afsted i zoot racerne, benene var lynhurtigt omstillet og inden t2 målbommen blev placeret var syren rystet af og de 6km lækre asfalt baskere skulle have en over nakken. Dynamitten var i fuld springning i begge lægge og ku bare ligge tempo på hele tiden. Undervejs kunne jeg se, at forspringet langsomt var udbygget til nærmeste forfølger til 1.45 ca. Hev de 6km i land på 21.17, snittede 3.33 pr km og tog en klar heat sejr i heat 2 ud af 5. Der var masser er luft til mere, men nu måtte tiden vise, hvad energiudfoldelse rækte til.

Havde slået mere end 7 minutter af sidste år tid, så håbet var tændt om podieplads. Desværre drillede regnen også tidtagningen, så en fotosession på podiet i det lækre klubtøj skulle ikke ske og placeringen var usikker. Så indtil mandag eftermiddag blev spændingen udløst og en 2.plads på dagen, gjorde smilet stort! Nu ville et ATK FOTO på de tre træklodser ha varmet godt:-)

Sluttid 1.22.09 – 28 sek efter vinderen, lidt øv, men podiesuset havde overtaget. Nu venter vi på de fede præmier ankommer:-)

Next race : Tri på tyren 1/6 – masser af Atklåer i ilden, det blir kanon.

Comments are closed.