EN ANDERLEDES RACE REPORT Morten Reinwaldt Hjort 29/6/2014

Min Race report vil ikke blive så lang i og med at jeg desværre ikke fik gennemført Stenvs halve Ironman, fordi jeg måtte udgå.

Grunden til at jeg måtte udgå var fordi mit forhjul punkteret efter 65 km på cyklen. Problemet var ikke at det var punkteret, fordi jeg havde lært at skifte slange dagen før af Steffen, problemet var at jeg havde mistet mit dækjern undervejs som jeg havde lagt i en drikkedunk som sad på min cykel holder bagpå.

Jeg prøvede dog og gøre hvad jeg kunne ved at kontakte en hjælper og spørge om hun havde et nummer jeg kunne ringe til, så der var nogen der måske kunne komme med et så jeg kunne skifte slange og komme videre. Det var desværre ikke tilfældet og oven i det begyndte at styrte ned, så jeg måtte gå ind i hendes bil og ringe rundt og fortvivlet se tiden og de andre deltagere flyve afsted. Til sidst besluttede jeg at det ikke var det værd og skulle cykle de sidste 25 km og løbe 21 km.

Men på trods af den lille ulykke så er jeg tilfreds med min svømme tid, 1900m+ på cirka 28 min 35 sek. Et rigtigt godt skift i T1 og to gode runde ude på cykel ruten med et snit på 34+. Jeg er også tilfreds med måden jeg havde forberedt mig til stævnet og hvordan det spillede med indtag af energi osv.

Men der er ikke andet og gøre end at komme op på cykel hesten igen, og få trænet røven ud af bukserne til enten CPH: Triatlon eller Kronborg. Men stort tillykke til jer andre med jeres flotte tider. Nu har jeg jo noget og gå efter;-)

Vi ses til træning:-)

Comments are closed.