AABENRAA TRIATLON (OL-DISTANCEN) René Andreasen 10/8/2014

I dag var jeg til min første OL-distance triatlon. Har tidligere gennemført to 4-18-4 og to gange Hillerød tri, som jo næsten er Ol-distancen.

Da det samtidig var første gang jeg har deltaget i et tri med det smukke grønne klub-tøj på, tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer, hvordan det var gået.

Det hele foregik i Aabenraa, hvor jeg og mine to brødre har trådt mine barnesko. Begge brødre var med. Det var Rasmus Petræus i øvrigt også.
Svømmeturen foregik i Aabenraa Fjord, hvor der – grundet vinden – var riigeligt med bølger. Alligevel satte jeg PR på svømmeruten. Måske derfor mine ben ikke rigtigt virkede de første km på cykelruten. En rute, der bestod af en 10 km rundstrækning, som startede i strid modvind op ad en noget lang bakke. Ikke lige det mine noget stive ben havde brug for. Løberuten bestod af en rundstrækning på 2,5 km langs havnefronten.

De relativt korte rundstrækninger gør det til et meget publikumsvenligt arrangement. Man når i realiteten forbi målzonen en 8-10 gange.

Den samlede tid blev på 2:44:43. 5 minutter efter den ene bror og 15 minutter før den anden. Så der er plads til forbedring. Og det er netop her ATK kommer ind i billedet. Jeg glæder mig til at træne endnu mere med jer og løfte niveauet, så jeg kan give begge brødrene baghjul i næste sæson!

/René

Comments are closed.