IM LANZAROTE 23/5-2015 Lasse Stougaard 23/5/2015

En lille histori fra IM Lanzarote.

Efter jeg har haft en uge træning på lanzarote uden familien, hvor der blev gået godt til den både på bakkerne og til svømning, var det endelig race dag, var godt nok lidt nervøs, da det havde storme hele uge, de havde sagt at vinde skulle falde til selve løbet, så det måtte man krydse finger for, for vinden lå på ca 12/13 i sek.

Havde sat uret til 03.45, da bussen kørte kl 5, men da kl var 02 og havde ligget vågend i et stykket tid, kunne man jo ligeså godt stå op, listede rundt og fik noget mad og KAFFE, for det skal der jo til så maven kan komme i gang;-) sagde lige på gensyn til familen, da de også skulle til at op, så de kunne komme ned og se svømme starten, da det jo fælles start, noget jeg ikke lige har prøvet før ( og jo det er sindssygt ) når men ned til bussen sammen med de andre tri folk, og vil bare sige der var en fed stemning i bussen, men efter 30 min kørsel over til den anden enden af øen, var vi der. Da jeg kommer ud af bussen kan jeg næsten ikke tro mine egne øjne, kigger op på et flag, og det ligger et stille, få fanden tænker jeg, hvor heldig har man lov at være.

Inden i skiftezone er jeg hurtig klar, og kan se på mit ur der stadig er over en time til start, sætter mig ned og slapper af, og bare nyder at jeg har styr på mine stumper, mens der er nogle der ser lidt presset ud, høre et dæk exploder, da det bliver pumpet for hårdt op, og ser en del der bare gerne ville ud på wc mens køren bare bliver længer og længer;-) godt jeg fik min kaffe i og tid, og fik klaret det jeg skulle inden.
6.4o og jeg er på vej ned til svømme starten, gå og snakker med min nabo fra hotellet som skal lave sin første IM, vi går lidt og kigger efter vores familiere, 6.55 og det er så tæt på nu, alt det jeg har trænet til de sidste 6 md er nu det skal brændes af, for øje på vores familier, og de kommer og siger pøj pøj og for da også lige taget et par billeder.

Kl er 7 og hornet gå, folk begynder bare at gå/løbe ud mod vandet, og ja det er sgu sindssygt, ligger mig ud i højre side, i håb om jeg kan undgå nogle slag, og det går også super fint med det, ja bortset fra jeg svømmer 350 meter mere på første runde, anden runde vælger jeg at tage kampen op med de andre, og der bliver både taget og givet en del slag, men alt i alt gik det super godt på svømning, og siger tak til svømme lærer i ATK for de lige fik mig rettet mig ind på de 6 svømme timer jeg noget at få. 1 time og 14 kom jeg ind i.

Da jeg kommer ud efter jeg har skiftet og er på vej op til cyklen, hvad ser jeg så, flaget banker af sted, viden er kommet igen,sur røv
Men op på cyklen og så bare afsted, det går bare super godt, og kan mærke at der er diamater i bene, cykel ruten er helt fantastisk, utrolig smukke udsigter der er på toppen af bjergene, men vinden kunne man godt undvære. Kommer ind efter 6.50 min på cyklen, og det var meget godkendt, var rykket fra nr 750 efter svømning til nr 400 efter cykling. Løbet går også rigtig godt de første 15-20 km hvor jeg ligger på omkring de 5 min pr km, men så begyndte kroppen sig at skabe sig, og det ender med jeg må gå og små lunte de sidste 20 km, kan sige løbe turen var meget hår, da der ikke var noget skygge på de 42 km. Jeg gemmenfør på 13 timer og 17 min og det var ok.

Kan kun anbefalede at prøve den, en helt fantastisk oplevelse, og hvis i skal, så prøv lige at høre mig, kan jo godt være jeg kan overtales til at lave den igen, nu hvor der er gået et par dage.

Comments are closed.