TRI PÅ TYREN 2015 Danielle Hald 31/5/2015

Det var en lille, sluttet skare som trodsede vejret lørdag den 30. maj og kastede sig ud i det traditionsrige “Tri på Tyren” sprintstævne i Ganløse.

DMI havde dundret med skybrud mv. i løbet af ugen, meeen så slemt blev det trods alt ikke. Et par enkelte kæmpebyger og MASSER af vind – så kender man det danske sommervejr!:-)

Hvis man ser bort fra et par dyp i Middelhavet under varmere himmelstrøg, så var det første gang for os alle i OW i år, og med 15,9 grader var Bastrup sø en frisk start på en lille sprint!
Efter et par 100m havde kroppen dog vænnet sig til kulden, så det var bare et spørgsmål om at pløje sig igennem de 750m i det brune søvand, og forberede sig på en endnu koldere cykeltur i 10m/s i det kuperede landskab rundt om søen…

Der er smukt i Ganløse, så på trods af vind og regn, så var det en fed 23km tur rundt i skov, bakker og forbi flotte rapsmarker!
Herefter 5km løb langs søen på en smal, ujævn græssti, 2x”ud-hjem” rute på 1,25km… det er ikke optimalt, men det kan lade sig gøre (dog ikke for folk med svage ankler…) og så ellers bare i mål og nyde sejren og varmt, tørt bomuldstøj!!:-)

Det var 4 glade og veltilfredse ATK’ere som sluttede dagen af i højt humør, solskin og med dejlig kage, OG en podieplads på Overall Women!

DEJLIG DAG! ATKåååålålålå – elsker sporten, men elsker fællesskabet højere!!!:-)

Comments are closed.