IM CPH HVIS IKKE JEG ALLEREDE VIDSTE DET… Brian Kjær Andersen 24/8/2015

.. så blev jeg i hvert fald éthundredeprocent sikker på det igår, under mit livs ultimative udfordring, Ironman Copenhagen..

ATK – I har fucking stjålet mit hjerte!!

Igår tilbagelagde jeg mig de magiske 226 kilometer, der skal til for at kalde sig en Ironman. Det var AL-DRIG sket uden jer- det kan I være 100% sikre på. Dén opbakning, dén klubfølelse og fornemmelse af at “høre til nogen/noget”, den er uvurdérlig!!

Jeg har, siden jeg blev medlem, været ret meget on/off på events (nok mest off når det kommer til træning), og de sidste par svære måneder i privaten har bestemt ikke gjort det mere stabilt.

Men igår stepper I kraftedeme MAX op. For satan, jeg var aldrig kommet igennem det uden jer. Fra I stod ved broen lige efter T1, efter jeg fuldstændig ude af det blå havde smadret mine egne (dystre) svømmeforventninger til I stod dér, lige efter T2 og bare gav den SÅ meget gas at man glædede sig som et lille barn til at komme forbi supporterinfernoet på løbeturen. Det er ren verdensklasse.. For ikke at tale om klubkammeraterne ‘in action’, der giver high fives og gode råd undervejs. Det er ren kærlighed.. 🙂

Tak ATK! Tak..

“IronBrian”

Comments are closed.