Oprettelse og bestilling

For at bestille klubtøj, skal du gå ind på siden www.trimtex.dk og oprette en bruger. Når det er gjort, vil der i venstreside af skærmen være en menu, hvor der er et menupunkt der hedder “Mit Trimtex”. Det åbner en side, hvor der skal indtastes en teamkode, for at shoppen ved at det er Amager Triatlon Klub tøj, som du skal bruge. Koden vil stå i det relevante Facebook opslag. Er du ikke på Facebook skal du kontakte klubtøjsudvalget.
Du er nu klar til at bestille klubtøj og andre produkter fra Trimtex. Vi får i øvrigt 25% rabat på deres egne varer.

Bestillingen er åben i perioder udvalgt af klubtøjsudvalget, hvorefter shoppen lukkes for køb af ATK tøj, indtil vi kører næste runde. Der vil stadig kunne handles Trimtex produkter med rabat herefter.

Betaling og levering

Da du er oprettet som bruger på siden, med din egen konto, er vi som klub ikke involveret i betaling og levering. Leveringen foregår til din privat adresse, eller hvor du nu vælger levering. Klubtøj leveres til, den med klubben, aftalte leverings frist. Alle andre produkter leveres, hvis de er på lager, typisk indenfor 2-3 dage.

Prøvedage

Vi afholder selvfølgelig nogle prøvedage, hvor der er mulighed for at komme forbi og prøve de forskellige produkter.

Sortiment

Vi har udvalgt et bredt sortiment af produkter inden for triatlon, cykling og løb. Vi vil stadig opfordre jer til at kigge hele deres produktkatalog igennem og gerne komme med forslag til produkter, som vi kan indføre. Hvis der er nok interesse for det pågældende produkt, så kan det komme på i klubdesign ved efterfølgende bestillings runde.

Comments are closed.