Vores Profil

Amager Triatlon Klub, er stiftet af en gruppe triatleter og socialt engagerede mennesker fra Amager, i 2013.

Tanken bag, er at skabe en klub med højt til loftet, og som imødeser alle ideer og tiltag, skabt af medlemmerne selv. Alle med et drive, en lyst, eller et engagement, skal have plads til at udfolde sig – alt sammen for at give medlemmer en oplevelse af fællesskab og muligheder.

En vigtigt grundsten i Amager Triatlon Klub er, at vi har gjort det muligt for forældre og børn at være sammen imens de træner. Træningen for både børn og voksne er udfordrerne, motiverende og sjov samtidig med, at den er differentieret og dermed henvender til alle, så de kan deltage på det niveau de er på. Denne grundsten er skabt i et ønske om at gøre det muligt at leve “triatlonlivet” i samspil med familielivet og herigennem styrke de enkelte familiers bånd – både til internt i familien og familierne imellem. Håbet er at vi gennem sjov og børnevenlig triatlontræning kan motivere børnene til, gennem deres liv, at holde fast i den sunde livsstil hvor motion, sund kost og solide venskaber er naturlige valg.

Tilhørsforholdet er Amager, men klubben tilbyder gerne medlemskab til triatloninteresserede andre steder fra. Vi byder med andre ord ALLE velkommen, og giver plads til forskellighed.

Personerne bag Amager Triatlon Klub har erfaringer fra både triatlon, og andre udholdenhedssportsgrene og flere af os har været med til at udvikle holdkoncepter, og andre foreninger. Vi har alle et ønske om og et drive til at skabe og opretholde en klubkultur hvor fællesskab og åbenhed lever sideløbende med alle medlemmers personlige og sportslige mål.

Om at være medlem i ATK

Som medlem af Amager Triatlon Klub for du en fremragende ballast i forhold til at opnå dine personlige mål. Vi plejer at sige, at følges den skemalagte træning, vil man være godt stillet hvis du vil gennemføre en halv jernmandsdistance. Vores trænere er alle uddannede i deres område og det er et krav hvorpå vi ikke går på kompromis!

Men at være ATK’er er meget mere end bare træning og en licens. Vi holder ofte temaaftener der fx omhandler sæsonplanlægning, cykelpleje, bikefit eller bare være ren hygge.

Herudover er det ikke kun vores trænere vi stiller krav til – vi har også høje forventninger til hinanden. Vi vil være en social klub og derfor forventes et vist engagement af klubbens medlemmer. Hos os er triatlon nemlig en holdsport, hvor vi tager med ud til stævner og hæpper hinanden igennem. Vi er ikke altid de hurtigste, men vi er næsten altid de mest højtråbende;-)

For at holde kontingentet på et fornuftigt niveau og samtidig kunne have den høje standard, har vi i 2014 og 2015 afholdt Havnetri på Islands Brygge. Her har medlemmerne været med  som hjælpere og ikke deltagere. Desuden har vi stillet med hjælpere til diverse løb fx CPH Triathlon, ligeledes for at samle lidt penge sammen til klubkassen. Det forventes altså at du som medlem giver lidt igen – til gengæld lærer du dine klubkammerater bedre at kende mens du samtidig har en god og lærerig dag.

Comments are closed