Vores Profil

Amager Triatlon Klub, er stiftet af en gruppe triatleter og socialt engagerede mennesker fra Amager, i 2013.

Tanken bag ATK, er at skabe en klub med højt til loftet, og som imødeser alle ideer og tiltag, skabt af medlemmerne selv. Alle med et drive, en lyst, eller et engagement skal have plads til at udfolde sig – alt sammen for at give medlemmer en oplevelse af fællesskab og muligheder.

Tilhørsforholdet er Amager, men klubben tilbyder gerne medlemskab til triatloninteresserede andre steder fra. Vi byder med andre ord ALLE velkommen, og giver plads til forskellighed.

Personerne bag Amager Triatlon Klub har erfaringer fra både triatlon, og andre udholdenhedssportsgrene og flere af os har været med til at udvikle holdkoncepter, og andre foreningee. Vi har alle et ønske om og et drive til at skabe og opretholde en klubkultur hvor fællesskab og åbenhed lever sideløbende med alle medlemmers personlige og sportslige mål.

Om at være medlem i ATK

Som medlem af Amager Triatlon Klub for du en fremragende ballast i forhold til at opnå dine personlige mål. Vi plejer at sige, at følges den skemalagte træning, vil man være godt stillet hvis du vil gennemføre en halv jernmandsdistance. Vores trænere er alle uddannede i deres område og det er et krav hvormed vi ikke går på kompromis!

Men at være ATK’er er meget mere end bare træning og en licens. Vi holder ofte temaaftener der fx omhandler sæsonplanlægning, cykelpleje, bikefit eller bare ren social hygge.

Herudover er det ikke kun vores trænere vi stiller krav til – vi har også høje forventninger til hinanden. Vi vil være en social klub og derfor forventes et vist engagement af klubbens medlemmer. Hos os er triatlon nemlig en holdsport, hvor vi tager med ud til stævner og hepper hinanden igennem. Vi er ikke altid de hurtigste, men vi er næsten altid de mest højtråbende;-)

At være medlem i ATK, er mere end blot triatlon – det er fællesskab, venskab og sammenhold.

Comments are closed.