Mere end Træning

Amager Triatlon Klub vil være en social klub, der sætter en ære i, at alle medlemmer føler sig velkomne og godt behandlet. Derfor tilstræbes det, at der månedligt afholdes arrangementer, der indbyder til, at udvikle det sociale liv i klubben. Arrangementerne kan være i form af: klubbrunch, specielle træninger, foredrag, eller lignende. Det vigtige er, at der udvikles venskaber, netværk og, at det sociale liv i klubben får lov at spire.

Klubbens officielle kommunikationskanal er på vores lukkede Facebook gruppe samt hjemmesiden, hvor bestyrelsen og trænerne kan poste væsentligt info. Dette får du adgang til så snart du er medlem. Derudover bliver alle medlemmer oprettet på vores nyhedsliste, så der automatisk kommer klubrelaterede nyheder, direkte i mailboksen. Et eksempel herpå er vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har også en facebook side. Denne bruges dog ikke til kommunikation, men som “LIKE” page. Årsagen til dette er, at vores passive medlemmer, “fans” og påhæng, skal have et sted hvor de kan: dele, like, og kommentere, på vores forskellige billeder og opslag. Denne finder du her.

Comments are closed