• Om Vores Medlemstyper

Som nyt medlem i Amager Triatlon Klub, vil du umiddelbart efter din indmeldelse modtage en mail, med ekstra information – og du vil samtidig blive kontaktet af vores kasserer, Danielle Hald. Der vil samtidig blive lukket op for ekstra dele på hjemmesiden, som kun medlemmer har adgang til.

Før du melder dig ind, skal du tage stilling til hvilket medlemsskab der passer dig bedst. Du kan vælge imellem 3 typer: TRIATLON medlem, DUATLON medlem, og SUPPORT medlem.

I dit TRIATLON medlemskab, er der følgende tilbud og muligheder:

  • Svømmetræning – I takt med medlemstilgang, vil der naturligt være behov for mere svømmetid. Derfor arbejdes der løbende på at få flere baner, og flere tider i de lokale svømmehaller på Amager. Vi svømmer PT tirsdag aften mellem kl 20-22 i Frankrigsgade svømmehal, og torsdag aften mellem kl 20:00 – 22.00 i Sundby Badet. Hvis ikke nogen af disse dage passer dig, så vælg et DUATLON medlemsskab til at starte med, så du ikke optager en plads på TRIATLON holdet. Vi inddeler i hold, så der svømmes én time ad gangen disse dage.

  • Åbenvand træning – I sommer månederne svømmer vi i vandet ved Amager Strandpark. Her vil der blive arrangeret tider, hvor man kan mødes med klub kammeraterne, og svømme  sammen med ligesinde, både med hensyn til hastighed og distance.

  • Cykeltræning – Alt afhængigt af vind og vejr, tilstræber vi at tilbyde udendørs cykeltræning 1-2 gange om ugen. Vi har erfaret at fremmødet er begrænset hvis det regner, og derfor er det vigtigt at du holder dig opdateret på vores fælles kommunikationsforum, så du kan se om træning er aflyst. Det plejer dog ikke at være tilfældet, men uheld, eller force majeure, som følge af vejret, kan ske. Om vinteren tilbyder vi indendørs cykling (spinning) 2 gange om ugen. Denne træning er også med træner.

  • Løbetræning – Vi tilbyder løbetræning 1  gang om ugen,  med en tilknyttet træner. Vi har en aftale med Sundby idrætspark omkring brugen af deres atletik bane, som er super god til at træne intervaller på. Derudover vil løbetræningen og dens indhold blive struktureret af løbetræneren, så indholdet passer til hvor på sæsonen vi befinder os.

  • Rådgivning og vejledning – På vores fællesforum her på siden, er det muligt at kommunikere med ligesindede, erfarne, mindre erfarne, trænere, og bestyrelsen. Det er frit at stille spørgsmål, og du kan roligt forvente svar.

  • Events og arrangementer – Da vi er en meget social klub, tilbyder vi specielle træningssamlinger/events for at ryste alle medlemmer sammen. Vi vil samtidig afholde interessante foredrag, hvor du som ny, eller gammel kan lære en hel del.

  • Licens – For at deltage i danske og udenlandske stævner, skal du have en licens som er udstedt af det nationale forbund. Denne følger med i din indmeldelse hos os, og gælder for ét år ad gangen.

Triatlon kontingentet er sat til 425,- / kvartal, og betales forud. Det er vigtigt at du er bekendt med vores vedtægter og vores mission, læs derfor mere om dette HER.

I dit DUATLON medlemskab, er alt ovenstående med, på nær den indendørs svømmetræning. Kontingentet for dette medlemsskab er sat til 325,-/kvartal, som betales forud.

Med et SUPPORT medlemsskab, kan du ikke deltage i klubbens træningsmæssige aktiviteter, og ej heller søge licens igennem DTriF, men du må gerne være aktiv til de sociale arrangementer og på vores kommunikationsforum. Dette medlemskab er skabt for at pårørende til medlemmer, og folk der gerne vil være en del af det aktive TRI miljø, kan deltage på deres helt egne præmisser, og blive en perifær del af THE A-TEAM. Prisen for dette medlemskab er sat til 100,- / kvartal, og betales forud. Et eksempel på DIN udnyttelse af dette medlemsskab er muligheden for at komme med til foredrag, heppekors arrangementer, og mange andre sociale aktiviteter.

Alle medlemsskaber pålægges et indmeldelsesgebyr på 500,- ved oprettelse.

Vi VIL være en social klub, og derfor håber vi, at du med din indmeldelse vil indgå i fællesskabet og være med til at præge klubben i dens gøren og laden.

Gå til indmeldelse

Bemærk du IKKE får nogen bekræftelse på email, når du har sendt indmeldelsen. Vi har modtaget den, og kontakter dig, så hurtigt som muligt.

Comments are closed