Før du melder dig ind, skal du tage stilling til hvilket medlemsskab der passer dig bedst. Du kan vælge imellem tre typer: Triatlon medlem, Duatlon medlem og Support medlem.

Et Triatlon medlemskab giver adgang til følgende tilbud og muligheder:

 • Indendørs svømmetræning: Vi svømmer tirsdag aften mellem kl 20-22 samt søndag eftermiddag kl 14.30-15.30 i Frankrigsgade svømmehal. Tirsdag er inddelt i to hold, så der svømmes én time ad gangen.

 • Udendørs svømmetræning: I sommer månederne svømmer vi i vandet ved Amager Strandpark. Her vil der blive arrangeret tider, hvor man kan mødes med klubkammeraterne, og svømme sammen med ligesindede, både med hensyn til hastighed og distance.

 • Cykeltræning udendørs: Vi cykler hver torsdag (april – september) Kl. 17.30 fra den røde port ved Kalvebod Fælled. Der er altid en vejkaptajn som kender programmet og sikrer alle er med.

 • Cykeltræning indendørs: Vi kører spinning hos SATS Fields hver onsdag (oktober – marts) kl. 18.30. Dette sammen med vores venner fra KVIK Tri.

 • Løbetræning – Vi tilbyder løbetræning hver mandag kl. 18. I sommerhalvåret foregår det på Amager Fælled, og i de mørke måneder oplyst på løbebanen ved Sundby Idrætspark. Løb følger en struktureret træningsplan fra vores coach, Mikkel Mortensen.

 • Events og arrangementer – Da vi er en meget social klub, tilbyder vi specielle træningssamlinger/events for at ryste alle medlemmer sammen. Vi vil samtidig afholde interessante foredrag, hvor du som ny, eller gammel kan lære en hel del.

 • Licens – For at deltage i danske og udenlandske stævner, skal du have en licens som er udstedt af det nationale forbund. Denne følger med i din indmeldelse hos os, og gælder for ét år ad gangen.

Et Duatlon medlemskab giver adgang til ovenstående, dog IKKE indendørs svømmetræning.

Et Support medlemskab giver IKKE adgang til klubbens træningsmæssige aktiviteter, ej heller licens igennem Triatlon Danmark.
Men du må gerne være aktiv til de sociale arrangementer og på vores kommunikationsforum. Dette medlemskab er ideelt til pårørende til medlemmer, triatlon interesserede som ikke ønsker at benytte træningsmulighederne, eller for dig som gerne vil være en del af det sociale liv i ATK. Support medlemmer kan deltage i events, foredrag, træningslejr, heppekor og meget mere.

 • Priser:
  • Triatlon medlemskab 450,- pr. kvartal.
  • Duatlon medlemskab 350,- pr. kvartal.
  • Support medlemskab 100,- pr. kvartal.

Alle medlemskaber pålægges et indmeldelsesgebyr på 500,- ved oprettelse.

Vi VIL være en social klub, og derfor håber vi, at du med din indmeldelse vil indgå i fællesskabet og være med til at præge klubben i dens gøren og laden.

Gå til indmeldelse

Bemærk du IKKE får nogen bekræftelse på email, når du har sendt indmeldelsen. Vi har modtaget den, og kontakter dig, så hurtigt som muligt.

Comments are closed.