Udendørs Træning

Den organiserede udendørstræning starter i april og slutter i september.

Cykeltræningen, som vi laver udendørs, er både interval og mængde baseret. Vi tilstræber at alle niveauer kan være med, og derfor vil intervaltræningerne blive foretaget på rundstrækninger, hvor der samles op efter hvert interval.

Vi mødes ved den røde port torsdage 17:30, hvor Kalvebod Sti, Granatvej og Kanalvej samles. Herfra køres typisk en opvarmningsrunde på diget, hvorefter vi fortsætter til Tonseren. Træningen fortsætter så længe man har lyst, men oftest til omkring 20:00.

Foruden intervaltræningen, har vi med fin succes lavet krydstræning. Dette fungerer ved at vi hver især medbringer løbesko. Vejkaptajnen holder øje med cykler og tasker mens vi andre skifter mellem cykling og løb til vi ikke kan længere.

Efter endt træning fristes vi en gang i mellem til at tage et smut forbi Ismageriet på hjemturen.

Vejret er en faktor vi ikke har nogen indflydelse på, og da det er vores erfaring, at fremmødet til træningerne er minimalt hvis det regner eller er meget koldt, forbeholder vi os retten til at aflyse træningen. Med dette i tankerne vil vi anbefale, at du tilmelder dig de enkelte træningspas under aktiviteter, så træneren har en idé om, hvor mange der deltager.

Til udendørs cykeltræning skal du udover din cykel og dig selv, ALTID have hjelm på! Ingen hjelm = ingen træning. Dette håndhæves 100% og du vil ikke få lov at køre med hvis du ikke har hjelm på – dette er for DIN sikkerheds skyld.

Du SKAL have 2 ekstra slanger med, dækjern, et multitool, en minipumpe, drikkedunk(e), og energi. Med energi menes der saft, energidrik, gels, eller bars. Det er før set, at folk går sukkerkolde, når der stadig er langt hjem …

Husk at læse vores cykelregler, inden du tager ud på din første tur.

Spinning

Den indendørs cykeltræning foregår fra oktober på spinningcykler i SATS’s lokaler på Amager Strand hver onsdag kl. 19.30 til 21.00 Der køres med Look Delta og SPD klamper.

Vi spinner i halvanden time så vi kan opbygge en god grundform til sæsonstarten. Niveauet er hårdt men godt og du kommer til at være ganske tilfreds med dig selv efter endt træning. Du styrer dog selv hvor meget du vil presse dig selv og ingen ser dårligt til dig såfremt du går en halv time før tid eller kommer en halv time senere i øvrigt.

Til spinning skal du huske følgende: Cykeltøj, cykelsko (de kan dog lånes, men det er klart bedst at bruge sine egne), drikkedunk(e), pulsur (hvis du har et) og håndklæde. Herudover er en hængelås til skabene en fin idé, medmindre du vil have din taske med i spinninglokalet.

Comments are closed.