Indendørs Svømning

Vi svømmer i Frankrigsgade Svømmehal. Da vi er en lille klub, har vi fået tildelt tre baner tirsdag aften 20-22 samt om søndagen 14.30-15.30, hvor vi har selvtræning i Frankrigsgade.

Til svømmetræningerne inddeler vi i hold, så man kommer til at svømme med andre folk på nogenlunde niveau med en selv. Hvert hold har én times svømmetid tirsdag. Herudover vil der blive svømmet efter programmer og vi vil endvidere have en kyndig træner på kanten til at rådgive og vejlede.

Det er et krav fra hallernes side, at vi stiller med en bassinvagt. Denne vagt skal være uddannet til opgaven og kunne fremvise bevis for dette. Vi sender løbende folk på denne uddannelse, og deler i øvrigt bassinvagtsopgaven med de andre klubber, der svømmer i hallerne samtidig med os.

Skulle der være åbent i billetlugen meddeler du, at du svømmer med ATK, hvorefter du går ind. Vær klar på bassinkanten 5 minutter før ved holdstart. I begge svømmehaller, er der installeret kodelåse på skabene, således du ikke behøver tænke på hængelås, 20’ere eller lignende.

Open Water Svømning

Fra vejret er til det, svømmer vi i havet. Da vi er forankret på Amager, foregår dette som oftest i Amager Strandpark. Vi har ingen faste udendørs svømmedage, men tit er der andre der er friske på en svømmetur, hvilket koordineres via vores interne Facebook gruppe. Herudover kan det anbefales at dukke op til Copenwaters onsdagssvømninger “svøm solen i sænk” henover sommeren. Her kan du helt sikkert støde på et par holdkammerater.

Til OW skal du bruge en våddragt der holder dig varm og giver opdrift. Er du i tvivl om hvilken du skal købe, så søg på nettet eller spørg i klubben.

En havtaske kan være en god investering, da den gør dig mere visuel for andre brugere af havet og samtidig kan opbevare dine værdigenstande såsom nøgler og telefon. Essentielt er det ligeledes at bære en badehætte der let kan ses samt gode svømmebriller.

Før du begiver dig ud i OW svømning, husk da at læse reglerne her.

Comments are closed.