Træningsinfo

Indendørs Svømning

Vi svømmer i svømmehallerne: Sundbybadet og Frankrigsgade svømmehal. Da vi er en lille klub, har vi fået tildelt to baner tirsdag aften, fra 20-22 i Frankrigsgade og torsdag fra 20-22 i Sundbybadet. Herudover har vi i 2016 yderligere fået plads søndag i i Frankrigsgade søndag, 14.30-15.30.

Til svømmetræningerne inddeler vi i hold, så man kommer til at svømme med andre folk på nogenlunde niveau med en selv. Hvert hold får én times svømmetid tirsdag og torsdag. Herudover vil der blive svømmet efter programmer og vi vil endvidere have en kyndig person på kanten til at rådgive og vejlede.

Det er et krav fra hallernes side, at vi stiller med en bassinvagt. Denne vagt skal være uddannet til opgaven og kunne fremvise bevis for dette. Vi sender løbende folk på denne uddannelse, og deler iøvrigt bassinvagtsopgaven med de andre klubber, der svømmer i hallerne samtidig med os.

Skulle der være åbent i billetlugen, meddeles du svømmer med ATK, hvorefter du går ind. Vær klar på bassinkanten ved hold start og gerne før.

I begge svømmehaller, er der installeret kodelåse på skabene, således du ikke behøver tænke på hængelås, 20’ere eller lignende.

Tilmelding sker her på siden under events. Pt. må du med et tri-medlemsskab tilmelde dig til svømmetræning én uge af gangen.

Open Water Svømning

Fra vejret er til det, svømmer vi i havet. Da vi er forankret på Amager, foregår dette som oftest i Amager Strandpark. Vi har ingen faste svømmedage, men tit er der andre der er friske på en svømmetur, så hold øje med vores Facebook side hvor dette arrangeres. Herudover kan det anbefales at dukke op til DOWSAs onsdagssvømninger “svøm solen i sænk” henover sommeren. Her kan du helt sikkert støde på et par holdkammerater. Se tidspunkter for hvornår de svømmer her.

Svømmeafstande i Amager Strandpark kan ses her.

Til OW skal du bruge et wetsuit der holder dig varm og giver opdrift. Er du i tvivl om hvilken du skal købe, så søg på nettet eller spørg i klubben. Et par svømmebriller med toning kan hjælpe til bedre at orientere dig. Herudover er en swimbag en rigtig god idé at investere i. Den gør dig mere visuel for andre brugere af havet og kan samtidig opbevare dine værdigenstande såsom nøgler og telefon. Essentielt er det ligeledes at bære en badehætte der let kan ses.

Før du begiver dig ud i OW svømning, husk da at læse reglerne her.

Comments are closed